Slimero-slabeste usor

Prima pagina

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare
nr. 5573/19.05.2011. Click

Sunteti distribuitor sau farmacie? Click aici


100RON/buc
1-2 cutii Slimero Forte
90RON/buc
3-5 cutii Slimero Forte
80RON/buc
peste 5 cutii Slimero Forte
Costul transportului: 15RON.1 cutie contine 30 capsule (necesarul pentru 1 luna).

Surplusul de greutate si solutia Slimero Forte

Cu ajutorul Slimero Forte, corpul dvs va invata sa combata grasimile la nivelul aparatului digestiv, blocand asimilarea acestora si stimuland eliminarea lor.

Este dovedit stiintific faptul ca organismul 'arde' mai intai carbohidratii si doar ulterior grasimea.
Cand consumam mai multi carbohidrati decat corpul nostru poate arde, acest surplus este convertit in glucoza, care ajunge in sange, determinand cresterea glicemiei.
Corpul uman si sistemul circulator 'raspund' acestui proces prin generarea de insulina, care determina la nivel celular un consum mai mare de glucide (zahar). Daca nivelul insulinei este prea mare insa, corpul uman atinge 'nivelul de urgenta', generand senzatia de foame. Acest proces se reia in mod repetat zilnic, astfel incat ariatiile nivelului de glucide sunt semnificative. Corpul uman insa 'se obisnuieste' cu surplusul de insulina, determinand cresterea in greutate.

Slimero Forte 'blocheaza' o parte importanta din carbohidratii din alimente, neutralizand efectul lor negativ pentru silueta, dar fara a afecta restul substantelor nutritive. In aceste conditii, la nivel metabolic, corpul va incepe sa 'arda' rezervele de grasime, generand o scadere in greutate naturala si sanatoase.

Asadar, principiile care stau la baza modului in care Slimero Forte actioneaza pentru scaderea in greutate sunt simple si foarte eficiente.

Concluzie

Cu ajutorul Slimero Forte vei slabi considerabil, natural si intr-un mod sanatos. Daca doresti sa iti schimbi stilul de viata si regimul alimentar, Slimero Forte este un aliat de incredere. Nu trebuie decat sa introduci acest produs in dieta ta zilnica, de preferat impreuna cu un efort fizic minim, indiferent de intensitate, iar rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare.
Disponibil in farmaciile Catena, Dona si in magazinele Plafar


Opinii clienti

Didi, 29 ani
Am incercat Slimero la recomandarea prietenelor. Am pierdut 5 kg incepand cu prima luna. Acum am greutatea perfecta, sunt odihnita si mereu in forma.
Daniel, 23 ani
Recomand acest produs tuturor. Cu un efort minim, mi-a disciplinat regimul alimentar si m-a ajutat sa slabesc intr-un mod firesc, placut si eficient.
Maria, 54 ani
La varsta mea, scaderea in greutate este o problema. Am reusit insa minuni datorita Slimero. Acum mananc regulat, sunt plina de energie si vigoare. Este aproape incredibil!
Ramona, 43 ani
Am incercat Slimero avand curiozitatea persoanelor care viseaza la formele si kilogramele din tinerete. Rezultatul a fost insa fantastic: am slabit cu usurinta, iar sotul si prietenii sunt impresionati de noul meu aspect.