Slimero-slabeste usor

Prima pagina

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare
nr. 5573/19.05.2011. Click

Sunteti distribuitor sau farmacie? Click aici


100RON/buc
1-2 cutii Slimero Forte
90RON/buc
3-5 cutii Slimero Forte
80RON/buc
peste 5 cutii Slimero Forte
Costul transportului: 15RON.1 cutie contine 30 capsule (necesarul pentru 1 luna).

Beneficii

Cum te ajuta Slimero Forte cu adevarat?

Este foarte simplu - pe scurt, iti ofera sanatate si incredere.

Ne mandrim cu faptul ca avem un produs eficient, folosit cu succes atat de barbati, cat si de femei. Ingredientele 100% naturale ce stau la baza acestui produs 'optimizeaza' fluxul metabolic, generand o reducere spectaculoasa a greutatii intr-un mod sanatos. Daca doresti sa iti schimbi stilul de viata si regimul alimentar, suplimentul Slimero Forte este un aliat de incredere

Testeaza si tu solutia Slimero Forte si vei fi surprins de rezultatele sale nu doar privind scaderea in greutate, dar mai ales legate de increderea cu care vei aborda fiecare noua zi.

Dincolo de cuvintele si promisiunile noastre, avem siguranta nu doar ca Slimero Forte te va impresiona prin rezultatele sale, dar si ca il vei recomanda cunoscutilor si celor apropiati.


Disponibil in farmaciile Catena, Dona si in magazinele Plafar


Opinii clienti

Dana, 32 ani
Am comandat Slimero ca si experiment, fiind reticenta in privinta rezultatelor. Dupa 2 luni insa, am 12 kg in minus, ma simt excelent si am un nivel de energie incredibil.
Ionut, 29 ani
Am reusit sa scap de 4kg inca din prima luna. In plus, mi-a revenit increderea si tonusul pozitiv. Va multumesc!
Andreea, 23 ani
Nu credeam ca este posibil sa pierd in greutate 14kg in doar 3 luni cu ajutorul Slimero. La 23 de ani, 93 de kg si femeie fiind, credeti-ma ca incercasem multe alte solutii de slabit, fara succes insa..
Mirela, 25 ani
Eram disperata din cauza siluetei mele, cu atat mai mult cu cat vara se apropie. Slimero m-a ajutat insa sa slabesc 5 kg in 5 saptamani! Va multumesc si promit sa va recomand tuturor prietenilor!