Slimero-slabeste usor

Prima pagina

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare
nr. 5573/19.05.2011. Click

Sunteti distribuitor sau farmacie? Click aici


100RON/buc
1-2 cutii Slimero Forte
90RON/buc
3-5 cutii Slimero Forte
80RON/buc
peste 5 cutii Slimero Forte
Costul transportului: 15RON.1 cutie contine 30 capsule (necesarul pentru 1 luna).

Beneficii

Cum te ajuta Slimero Forte cu adevarat?

Este foarte simplu - pe scurt, iti ofera sanatate si incredere.

Ne mandrim cu faptul ca avem un produs eficient, folosit cu succes atat de barbati, cat si de femei. Ingredientele 100% naturale ce stau la baza acestui produs 'optimizeaza' fluxul metabolic, generand o reducere spectaculoasa a greutatii intr-un mod sanatos. Daca doresti sa iti schimbi stilul de viata si regimul alimentar, suplimentul Slimero Forte este un aliat de incredere

Testeaza si tu solutia Slimero Forte si vei fi surprins de rezultatele sale nu doar privind scaderea in greutate, dar mai ales legate de increderea cu care vei aborda fiecare noua zi.

Dincolo de cuvintele si promisiunile noastre, avem siguranta nu doar ca Slimero Forte te va impresiona prin rezultatele sale, dar si ca il vei recomanda cunoscutilor si celor apropiati.


Disponibil in farmaciile Catena, Dona si in magazinele Plafar


Opinii clienti

Didi, 29 ani
Am incercat Slimero la recomandarea prietenelor. Am pierdut 5 kg incepand cu prima luna. Acum am greutatea perfecta, sunt odihnita si mereu in forma.
Daniel, 23 ani
Recomand acest produs tuturor. Cu un efort minim, mi-a disciplinat regimul alimentar si m-a ajutat sa slabesc intr-un mod firesc, placut si eficient.
Maria, 54 ani
La varsta mea, scaderea in greutate este o problema. Am reusit insa minuni datorita Slimero. Acum mananc regulat, sunt plina de energie si vigoare. Este aproape incredibil!
Ramona, 43 ani
Am incercat Slimero avand curiozitatea persoanelor care viseaza la formele si kilogramele din tinerete. Rezultatul a fost insa fantastic: am slabit cu usurinta, iar sotul si prietenii sunt impresionati de noul meu aspect.